INSP!

Er du på udkig efter en sjov og underholdende aften i Roskilde? Så er open mic i Roskilde på INSP! Noget for dig!

Beliggende centralt i Roskilde fungerer INSP! som et samlested for unge og kreative mennesker, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Hver tredje onsdag i måneden kl. 19-21 kører vi en open mic, hvor alle er velkomne, og det er helt gratis. Vores open mic aften byder på seks til otte komikere, samt en sjov og erfaren vært, der holder aftenen på sporet og humøret højt hos alle. Vores line-up af komikere er altid nyt og varieret, så du vil aldrig kede dig, selvom du kommer igen og igen.

Som et ekstra plus er INSP! åbent hele dagen op til vores open mic, og alle er velkomne til at komme og slappe af og købe en lækker øl eller sodavand, så man er helt klar til aftenens grin!

Er du på udkig efter standup i Roskilde, så er INSP! det perfekte sted for dig. Vores aften vil garanteret give dig en både god og unik oplevelse, og du vil ikke fortryde at have valgt INSP! som dit næste mål for sjov og underholdning.

Tag din bedste ven, din mor eller din chef under armen, og kom og få en dejlig aften på INSP! Der er ingen tilmelding, du møder bare op, så klarer vi resten. Vi garanterer dig en aften fyldt med sjov, grin og god underholdning, som du aldrig vil glemme.

Slagteristræde 9, 4000 Roskilde

Entré: